Arriba Copilot Pro de Microsoft!

La llarga espera ha acabat! Microsoft acaba de llançar Copilot Pro, una perla que porta funcions d’Office amb superpoders d’IA directament als nostres dispositius. Abans, només les empreses podien gaudir d’aquesta màgia al novembre, però, ¡zac! Dos mesos després, nosaltres, els mortals, també podem. Per $20 al mes, aquesta subscripció t’obre les portes a l’últim de Word, Excel i PowerPoint, més un accés VIP a les novetats d’OpenAI.

¡Encara millor! Si ja formes part del club Microsoft 365 Personal o Home, afegir $20 mensuals significa desbloquejar instantàniament Copilot a Office, tant si és en Mac, Windows o iPad. Això inclou des de crear presentacions de PowerPoint amb només una idea, fins a reescriure paràgrafs a Word i gestionar els teus correus electrònics a Outlook.com com un ninja. I encara que per ara no puguis fer presentacions de PowerPoint a partir de documents de Word, la resta està tot preparat per jugar.

Si no formes part de Microsoft 365, Copilot Pro t’aconsegueix un pas ràpid a GPT-4 Turbo i més. Imagina un rendiment turbo fins i tot en hores punta i aviat, jugar amb diferents models. La creació d’imatges també s’intensifica amb millor qualitat i nous formats. I el que ve és encara més emocionant: un Copilot GPT Builder per personalitzar el teu propi assistent.

Aquest moviment apunta als fans més entusiastes de Copilot, oferint accés ràpid al més nou i millor, rendiment millorat i eines creatives de primera. Com diu Divya Kumar de Microsoft, és per a aquells usuaris que volen més i més ràpid. I no penseu que s’aturen aquí; Microsoft té plans de continuar afegint més substància a Copilot Pro, seguint el ritme frenètic d’innovació que hem vist fins ara.

Copilot Pro, amb el suport de l’expertesa de Sinzerad, experts en tecnologia Microsoft a Andorra, no és només un passi premium cap a una productivitat i creativitat potenciades per IA; és també una mostra del compromís inquebrantable de Microsoft amb la innovació contínua. Per a aquells a Andorra que busquen maximitzar Office i les eines d’IA, comptar amb el suport i coneixement de Sinzerad promet convertir Copilot Pro en una inversió invaluable.

Compartir

Transforma els teus projectes en realitats innovadores

Últims articles

Subscriu-te al nostre newsletter

Mantén-te informat sobre les últimes notícies de tecnologia de la informació i articles escrits pels nostres col·laboradors subscrivint-te a la nostra newsletter.