Warning: Undefined array key "options" in /home/rvvh29pkgm5i/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192
Nosaltres - SinzerAD

Nosaltres

Qui som?

Som una empresa de Serveis IT andorrana creada el 2016, especialitzada en tecnologies Microsoft.

Analitzem les necessitats de cada empresa, dissenyem una solució a mida i acompanyem als nostres clients durant tot el procés de transformació digital, des de la definició de la solució fins a la seva implementació, desplegament i posterior manteniment.


Moderns, joves i amb una forta orientació al client i amb un equip altament especialitzat que treballa per donar la millor solució als nostres clients.

quiensomos
missionn

Missió

Ofereixem solucions tecnològiques en l'àmbit empresarial acompanyant en el procés de digitalització a les empreses andorranes en les seves necessitats a nivell local i internacional.

Visió

Volem convertir-nos en l'empresa de referència a Andorra en serveis TI, per donar solució a la transformació tecnològica de les empreses andorranes, aprofitant les solucions tecnològiques que ofereix el mercat, especialment el Cloud, adaptant-les a les necessitats específiques de cada empresa..

Crecer en altres mercats, mitjançant la col·laboració amb partners que ens aportin un major coneixement.

vision
Valores

Valors

Els valors que caracteritzen SinzerAD són:
- Transparència
- Excel·lència.
- Passió per fer bé les coses.
- Vocació de servei.
- Orientació al client.
- Sinceritat.
- Honestedat.
- Ambició
- Respecte.

La transformació digital comença aquí!

Ens agradaria ajudar-te, posa't en contacte amb nosaltres.

Subscriu-te al nostre newsletter

Mantén-te informat sobre les últimes notícies de tecnologia de la informació i articles escrits pels nostres col·laboradors subscrivint-te a la nostra newsletter.