Què fa tan especial OneDrive per a Empreses?

OneDrive per a Empreses no és simplement un lloc per guardar arxius, és una plataforma integral dissenyada per millorar la col·laboració i gestionar dades de manera eficient i segura. Aquest servei, inclòs en Microsoft 365, es destaca per ser molt més que un simple emmagatzematge en el núvol. Aquí t’expliquem per què és l’eina que tot administrador de TI hauria de considerar.

Ofereix inicialment 1 TB d’emmagatzematge per usuari, però aquest pot augmentar fins a 5 TB per usuari si es compleixen certs requisits. Això significa que fins i tot les necessitats d’emmagatzematge més exigents poden ser satisfetes.
Però va més enllà d’emmagatzemar arxius. Facilita la col·laboració no només dins de la teva organització sinó també externament. Amb eines com la coautoria d’arxius i les opcions avançades per compartir carpetes i documents, el treball en equip mai havia estat tan eficient.

Significa que tots els teus arxius estan accessibles i editables just on els necessites, simplificant el teu flux de treball i millorant la productivitat del teu equip.

Microsoft ha equipat OneDrive per a Empreses amb característiques robustes de xifrat de dades, tan en repòs com en trànsit, assegurant que la teva informació estigui protegida en tot moment.

Les característiques de col·laboració de OneDrive per a Empreses et permeten treballar en documents de forma simultània amb altres usuaris, veure l’historial de versions dels arxius i restaurar dades fàcilment. Això no només millora la productivitat sinó que també fomenta un entorn col·laboratiu dinàmic.


En definitiva, més que emmagatzematge, és una solució que empodera a les empreses a gestionar i col·laborar en les seves dades de forma segura i efectiva, fent que cada dia a l’oficina compti.

Si la teva organització encara no l’ha adoptat, ara és el moment de considerar les possibilitats que ofereix aquesta eina essencial.

Compartir

Transforma els teus projectes en realitats innovadores

Últims articles

Subscriu-te al nostre newsletter

Mantén-te informat sobre les últimes notícies de tecnologia de la informació i articles escrits pels nostres col·laboradors subscrivint-te a la nostra newsletter.