Anàlisi de Dades

Power BI és una eina de visualització de dades i anàlisi de negocis de Microsoft, dissenyada per transformar dades complexes en insights clars i accionables. Permet als usuaris no tècnics crear informes i dashboards interactius, i comprendre tendències i patrons dins de les dades de l’empresa.

Característiques clau:

  • Integració àmplia: Connecta-se a diverses fonts de dades de forma senzilla.
  • Visualitzacions interactives: Crea gràfics i dashboards personalitzats.
  • Anàlisi avançada: Facilita anàlisis complexes per a la presa de decisions.
  • Accessibilitat des del núvol: Sense manteniment de servidors i accés segur des de qualsevol dispositiu, en qualsevol moment.
 

Ideal per a empreses que busquen insights ràpids i basats en dades per millorar la presa de decisions.

Power BI - posicionament vs. competència

  • Integració en la plataforma 365: compartició de la informació en un click, mateix àmbit de seguretat (grups, rols, …) que faciliten l’ús i l’administració de l’eina.
  • Integrable de sèrie amb la majoria de serveis de dades disponibles actualment (SQL, Excel, qualsevol eina de 365, salesforce, sap…
  • Vinculació de dades sense programació mitjançant Power Query (també disponible en excel) que facilita a usuaris no tècnics la transformació, neteja i combinació de dades.
  • Facilitat d’ús, fàcil dissenyar informes a partir de models de dade.
  • Visualització interactiva sense necessitat de programació, cosa que permet millorar l’experiència d’anàlisi.

Beneficis d'implantar Power BI

Transformació Digital
La implementació d’una solució de Business Intelligence com Power BI és un pilar fonamental en la transformació digital. Aquesta eina facilita la presa de decisions i ofereix una visió clara de l’estat del teu negoci en temps real.

Rendibilitat

Invertir en projectes de Business Intelligence ofereix un retorn d’inversió (ROI) significatiu, recuperant la inversió en un breu període de temps.

Empresa orientada a dades
Power BI facilita la distribució d’informes entre els membres de l’equip, assegurant que les decisions es basin en dades sòlides. Transforma la cultura de la teva organització posant les dades al cor de la teva estratègia.

Centralització de dades
Consolida tots els dades de la teva empresa en un únic lloc. Un tauler de control integrat pot mostrar dades de diverses fonts com ERP, CRM, e-commerce, arxius Excel o PDF, i bases de dades.

Gestió de dades
Aquesta solució permet un millor enteniment dels dades disponibles i de qui té accés a ells, facilitant la creació de rols i l’assignació de responsabilitats segons la jerarquia de l’empresa.

Perquè escollir Power BI

Eina líder
Power BI s’ha establert com el programari predominant en Business Intelligence durant dotze anys consecutius, segons l’informe renombrat del Quadrant Màgic de Gartner.

Actualitzacions constants
Microsoft actualitza mensualment Power BI, afegint noves funcionalitats de forma gratuïta. Al nostre blog, detallem les últimes actualitzacions.

Accessibilitat total
Power BI disposa d’aplicacions per a dispositius mòbils, permetent accedir als teus quadres de comandament des de qualsevol lloc amb connexió a internet.

Cost assequible
La versió Pro de Power BI té un cost inferior a 10€ per usuari al mes, oferint una solució d’intel·ligència empresarial accessible i avançada.

FAQs

Power BI és una eina d’anàlisi empresarial desenvolupada per Microsoft que permet transformar dades de diferents fonts en informes interactius i dashboards. S’utilitza per visualitzar informació, analitzar tendències i prendre decisions basades en dades de manera més eficient.

Sí, Power BI ofereix una àmplia integració amb diverses fonts de dades i aplicacions, incloent bases de dades tradicionals, fulls de càlcul d’Excel, dades al núvol i serveis com Salesforce, Google Analytics, i moltes altres plataformes. Això permet consolidar informació de múltiples fonts per a un anàlisi més complet.

Power BI proporciona diverses opcions de llicenciat que s’adapten a diferents necessitats i escales d’ús. Aquestes inclouen Power BI Desktop (gratuït), Power BI Pro (subscripció de pagament per usuari) i Power BI Premium (per a ús a nivell empresarial amb capacitats ampliades i control total sobre la gestió i distribució d’informes).

Sí, compartir dashboards i informes és una de les funcions clau de Power BI. Els usuaris poden compartir les seves creacions amb altres dins de la seva organització a través de Power BI Pro o Premium, permetent la col·laboració i l’accés ràpid a insights crítics per al negoci. A més, hi ha opcions per publicar informes a la web o integrar-los en aplicacions pròpies.

Transforma els teus projectes en realitats innovadores