Warning: Undefined array key "options" in /home/rvvh29pkgm5i/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192
Serveis Cloud Andorra per a empreses – SinzerAD

Serveis Cloud Andorra

Som especialistes en el desenvolupament d'arquitectures Cloud robustes i segures, que ajuden a impulsar la transformació digital de la companyia.

T'acompanyem en el procés de transició a la núvol de la teva infraestructura i processos. A SinzerAD apostem per Azure com a plataforma Cloud obert i flexible. T'acompanyem en el procés de transició i adopció del cloud segons les necessitats i requisits del negoci.

Serveis al núvol per a empreses Andorra

Les solucions inclouen:

Consultoria d'infraestructura Cloud & híbrida

Ajudem a identificar les àrees de millora i assessorem per trobar la millor solució en funció de la necessitat.

Realitzem un estudi de costos per ajudar a determinar quina és l’opció tecnològica més eficient.

Acompanyem en el procés de transformació digital.

Definim una planificació per a la transformació digital que s’adapti a les necessitats i realitats de l’organització.

Optimització de la infraestructura i automatització d'operacions

Realitzem auditories de sistemes per revisar l’estat de les infraestructures i proposar accions correctives de millora.

Ajudem a automatitzar processos d’operació en benefici de l’eficiència.

Ajudem a migrar entorns Onprem al Cloud.

Modernització d'aplicacions

Assessorem en la recerca de solucions per a les aplicacions que estan quedant obsoletes.

Desenvolupem aplicacions modernes per satisfer les necessitats dels clients.

Securizació Cloud y Cloud híbrido

Acompanyem en la seguretat dels sistemes de la informació en entorns cloud i híbrids.

Implantem i configurem les eines que ofereix Microsoft en el cloud.

Aconsellem i formem els equips d’IT per gestionar la seguretat dins del cloud.

FAQs

Estimar el costCal analitzar com afectarà el canvi al compte de resultats de l’empresa.Analitzar l’impacte operatiuCanviar la forma de treballar dels usuaris implica un esforç important de comunicació i formació, la gestió del canvi és vital en aquest procés.Termes i condicions del serveiVerificar els temps de resposta i SLA (Service Level Agreement) que li ofereix el proveïdor. També la privacitat i responsabilitat sobre la informació allotjada en el núvol.Respaldo de la informacióGarantir que la informació es guarda i que es pot recuperar.SeguretatLes dades i serveis es troben en el núvol, no en l’organització. És necessari revisar l’existència de multitud de controls de seguretat per mantenir els sistemes de la informació protegits.Xifrat de dadesLes dades emmagatzemades en el núvol han d’estar sempre xifrades i les que estan en trànsit també. S’ha d’assegurar que en cas d’una fallada de seguretat les dades no quedin exposades.

Disponibilitat

La creació d’una infraestructura d’alta disponibilitat resulta més costosa en un entorn local que en el núvol.

Seguretat i compliment normatiu

Pel que fa a la seguretat i el compliment, Microsoft està ampliant contínuament la infraestructura de seguretat i conjunts d’eines per estar al dia amb el que passa en quant a amenaces de seguretat en les xarxes globals.

Optimització de la capacitat

L’optimització de la capacitat, on només es paga pels recursos que s’utilitzen amb el temps, és una altra de les avantatges tècniques del núvol. El concepte bàsic que s’ha de tenir en compte és la forma en què l’elasticitat i els recursos a petició ajuden a implementar, aprovisionar o desaprovisionar recursos de forma més dinàmica.

Els costos del núvol estan vinculats al processament i emmagatzematge, i inclouen els preus de les llicències de programari subjacents.

El núvol utilitza un model de pagament per ús, enfront dels costos d’infraestructura de servidor i llicències de programari que normalment es paguen anticipadament localment en un centre de dades.

En l’entorn local, normalment hi ha una combinació de costos inicials i despeses operatives. En passar al núvol, es canvia al model de pagament per ús, i les despeses passen a ser principalment operatives.

Per aprofitar els millors preus del núvol, cal comprendre com consumirà recursos per a càrregues de treball específiques. Un cop tingui un pla de consum, pot establir models de costos fixos i variables per a maximitzar la inversió.

El compliment normatiu pot variar segons la indústria i la ubicació geogràfica. Per assegurar-se de complir amb els requisits de compliment normatiu en adoptar la núvol, és important seguir aquests passos:

  • Identificar els requisits de compliment normatiu específics de la seva empresa, indústria i ubicació geogràfica.
  • Comprendre com el seu proveïdor de núvol aborda els requisits de compliment normatiu i si compleix les certificacions necessàries.
  • Avaluar els controls de seguretat del seu proveïdor de núvol per garantir la protecció adequada de les seves dades.
  • Desenvolupar polítiques i procediments per garantir el compliment normatiu continu.
  • Assegurar-se que els seus empleats estiguin capacitats en les polítiques i procediments de compliment normatiu.

La transformació digital comença aquí!

Ens agradaria ajudar-te, posa't en contacte amb nosaltres.