Custom Solutions

Implementem solucions (desenvolupament, infraestructura, infraestructura híbrida, BOT, IA, etc.) dissenyades específicament per ajudar la teva empresa a ser més valuosa, incorporant noves tecnologies emergents que et ajudaran a marcar la diferència empresarial.

Desenvolupem projectes a mida (desenvolupament o infraestructura) per resoldre reptes de negoci de la manera més eficient i adaptada a les necessitats de l’empresa.

Web application development

A través de les diferents eines que ofereix Microsoft, desenvolupem aplicacions web a mida per a empreses que requereixen cobrir aquelles necessitats que no troben en productes de mercat.

Beneficis que aporten:

  • Les aplicacions web s’executen en múltiples plataformes, independentment del sistema operatiu o dispositiu, sempre que el navegador sigui compatible.
  • Reducció de costos, ja que requereixen menys suport, manteniment i recursos.
  • Escalabilitat.

Mobile app development

Oferim una àmplia gamma de serveis de desenvolupament d’aplicacions mòbils, que inclouen el desenvolupament d’aplicacions natives per a iOS i Android, aplicacions web mòbils i aplicacions híbrides. Ens assegurem que les nostres aplicacions siguin ràpides, intuïtives, fàcils d’utilitzar i estiguin optimitzades per a un rendiment excepcional.

Projectes d'infraestructura

Oferim una àmplia gamma de serveis d’infraestructura, que inclouen el disseny de xarxes, la implementació de servidors, la configuració de software i maquinari, els serveis d’emmagatzematge i la seguretat de la xarxa. A més, oferim serveis de consultoria per ajudar als nostres clients a identificar les millors solucions per a les seves necessitats d’infraestructura.

FAQs

Les solucions personalitzades són aplicacions i sistemes dissenyats i desenvolupats específicament per satisfer les necessitats úniques del seu negoci. El principal avantatge és que aquestes solucions poden optimitzar processos i augmentar l’eficiència de les seves operacions comercials.

Cal avaluar si les solucions disponibles al mercat poden satisfer les necessitats específiques del seu negoci. Si això no és possible, llavors podria ser necessari invertir en una solució personalitzada per satisfer els seus requisits únics.

El temps i el cost poden variar en funció de l’abast i la complexitat de la solució. Un equip de desenvolupadors experimentats pot proporcionar una estimació de temps i cost després d’una avaluació inicial dels requisits del projecte.

Per garantir la seguretat i la fiabilitat d’una solució personalitzada, cal treballar amb un equip de desenvolupament experimentat que tingui coneixements de les últimes tecnologies i pràctiques de seguretat. A més, és important realitzar proves de qualitat i seguretat abans del llançament de la solució en producció.

Transforma els teus projectes en realitats innovadores