Digital Transformation & Enterprise Apps

T’ajudem a digitalitzar la teva empresa, t’acompanyem en el procés d’anàlisi, automatització i control dels processos, buscant sempre l’eficiència i la seguretat dels mateixos.

Implantem les últimes tecnologies de signatura digital, automatització de processos, integració amb proveïdors i clients, CRM i sistemes de comunicació omnicanal.

DT crm

Consultoria i implementació de CRM, Dynamics 365 for sales, Dynamics 365 customer service

SinzerAD ajuda en la implementació de:

Dynamics 365 Sales, Permet als teus comerciants establir relacions sòlides amb els clients, prenent mesures basades en la informació disponible i tancant acords més ràpidament. Utilitza Dynamics 365 Sales per fer seguiment dels teus comptes i contactes, alimentar les teves vendes des del client potencial fins a la comanda i crear material de venda. També podràs crear llistes de màrqueting i campanyes, i fins i tot fer seguiment de casos de servei associats a comptes o oportunitats específiques.

Dynamics 365 Customer Service, Ofereix un conjunt de capacitats per garantir que la teva empresa pugui oferir la millor experiència de servei possible als teus clients.

IA process automation

Oferim una àmplia gamma de serveis d’automatització de processos d’IA, que inclouen l’automatització de processos empresarials, l’automatització de processos financers i l’automatització de processos de recursos humans.

També oferim serveis de consultoria per ajudar als nostres clients a identificar els processos que són els millors candidats per a l’automatització i dissenyar solucions d’automatització de processos personalitzades que satisfacin les seves necessitats.

DT ia
DT signature

Digital signature i gestió del cicle de vida del document

Entenem que la signatura digital i la gestió del cicle de vida del document són aspectes crucials per a la seguretat i eficiència de les empreses.

Per això, oferim solucions de signatura digital i gestió del cicle de vida del document que ajuden les empreses a crear, signar, compartir, emmagatzemar i gestionar documents digitals de manera segura i eficient.

FAQs

La transformació digital és el procés d’utilitzar tecnologies digitals per millorar els processos comercials i proporcionar una millor experiència al client. Les empreses poden beneficiar-se en millorar l’eficiència, augmentar la satisfacció del client i oferir nous productes i serveis.

Les àrees que poden beneficiar-se de la transformació digital són aquelles que presenten processos ineficients, reptes per satisfer les demandes del client o àrees on es pot millorar la productivitat.

Les aplicacions empresarials personalitzades poden ajudar a automatitzar processos comercials, millorar la col·laboració entre departaments i proporcionar una experiència de usuari millorada. A més, les aplicacions empresarials personalitzades es poden adaptar a les necessitats específiques de la seva empresa.

Per garantir la seguretat de les aplicacions empresarials, és important treballar amb un equip de desenvolupament experimentat que tingui coneixements en les últimes tecnologies i pràctiques de seguretat. També és necessari realitzar proves de qualitat i seguretat abans de llançar l’aplicació a producció i mantenir l’aplicació actualitzada amb les últimes actualitzacions de seguretat.

Transforma els teus projectes en realitats innovadores