Tech Consultancy

Et ajudem a buscar i trobar la solució que permeti millorar i transformar el teu negoci mitjançant la tecnologia.

Disposem d’un equip d’experts en tecnologia que t’ajudarà a conceptualitzar i materialitzar una solució tecnològica que, alineada amb la teva estratègia de negoci, et permeti ser un motor de canvi i accelerador del canvi organitzacional.

Tech AnalisisInicial

Anàlisi inicial

Mitjançant l’anàlisi dels processos de negoci, ajudem a identificar punts de millora i a trobar les solucions que millor s’adaptin a l’organització.

Disseny del pla d'acció

Un cop realitzat l’anàlisi inicial i identificats els punts de millora, dissenyem el pla d’acció per optimitzar els processos amb l’objectiu de millorar la proposta de valor.

Tech Plan
Tech Acompana

Acompanyament

Després de dur a terme el pla d’acció, és una bona pràctica establir un procés de millora contínua. SinzerAD t’acompanya i et assessora en aquest camí amb l’objectiu de fer més rendible l’organització.

FAQs

La consultoria tecnològica és el procés d’assessorar una empresa sobre com utilitzar la tecnologia per aconseguir els seus objectius empresarials. La seva empresa podria necessitar una consultoria tecnològica si vol adoptar noves tecnologies, millorar l’eficiència i la productivitat, reduir costos, millorar l’experiència del client o abordar altres reptes relacionats amb la tecnologia.

Els consultors tecnològics poden oferir serveis de planificació estratègica de tecnologia, gestió de projectes de tecnologia, selecció i adquisició de software i maquinari, integració de sistemes, optimització de processos de negoci, seguretat de la informació, anàlisi de dades, intel·ligència artificial, entre altres.

Per assegurar-se que la consultoria tecnològica compleixi amb les seves necessitats i expectatives, és important seleccionar un consultor amb experiència en la seva indústria i un historial comprovat d’èxit en projectes similars. També cal establir objectius clars i realistes per al seu projecte i comunicar de manera clara les seves necessitats i expectatives al consultor.

Pot mesurar l’èxit d’una iniciativa de consultoria tecnològica establint objectius clars i mesurables al començament del projecte i fent un seguiment del progrés cap a aquests objectius al llarg del projecte. També pot mesurar l’èxit de la iniciativa considerant els resultats finals del projecte, com ara millores en l’eficiència, estalvi de costos, millora en la satisfacció del client o augment dels ingressos.

Transforma els teus projectes en realitats innovadores