Maximitza la teva eficiència empresarial: Descobreix el poder de les plantilles del SharePoint

Iniciem aquest article amb tres dades impressionants sobre SharePoint:

Més del 80% de les empreses de la llista Fortune 500, utilitzen SharePoint per cobrir les seves necessitats empresarials. Cada dia s’afegeixen més de 20,000 usuaris nous a SharePoint. Més de 200,000 oficines a tot el món l’utilitzen. Per tant, és indiscutible que aquesta és la plataforma preferida i sempre ha estat un dels productes més venuts de Microsoft. Està equipat amb una varietat de característiques predissenyades que es centren en funcions específiques per ajudar a la col·laboració i augmentar l’eficiència. Les característiques principals inclouen gestió de continguts, millores a les comunicacions internes, gestió eficient de tasques i esdeveniments, processos empresarials més ordenats i el desenvolupament d’una cultura col·laborativa.

Abans d’endinsar-vos en els detalls de les plantilles de llocs del SharePoint, és útil comprendre més sobre què són aquestes últimes i què hi podeu fer.

És una col·lecció de llistes, pàgines modernes, biblioteques, aplicacions empresarials, fluxos de treball, característiques, configuracions, subsites, contingut i altres elements.

Com el seu nom indica, és una col·lecció de diverses pàgines del SharePoint. Cada lloc consta d’una pàgina de nivell superior sota el qual es creen els subllocs que penjen d’una pàgina principal.

A mesura que comences a crear pàgines personalitzades a SharePoint, descobriràs encara més beneficis en convertir el teu lloc en una plantilla de SharePoint i fer-ho portàtil a tota l’organització. Microsoft proporciona una àmplia gamma de plantilles per ajudar-te a començar. Aquestes es centren en activitats empresarials específiques per millorar la col·laboració en equip i l’eficiència organitzacional. Aquí hi ha la llista completa dels diferents tipus de plantilles de SharePoint ofertes per Microsoft.

Microsoft està introduint plantilles basades en escenaris per ajudar-vos a expandir les possibilitats amb pàgines, contingut i parts web. També us ajuda a construir ràpidament el vostre lloc. Cada plantilla ja té parts web predifinides que es poden personalitzar per satisfer les necessitats de l’organització. Només cal seleccionar la plantilla, desplegar-la i enllestit.

Ara que coneixes els beneficis de les plantilles del SharePoint per a la teva organització, no hi ha raons per esperar més. Pots personalitzar la solució i obtenir una alineació del 100% amb la cultura i els objectius de l’empresa per abordar les teves necessitats. Amb l’àmplia gamma que ja existeix, pots crear i compartir plantilles perquè el teu equip les faci servir a tot arreu.

A més, considerant els beneficis d’una solució enllestida per utilitzar i els problemes que t’estalvia, l’elecció podria ser fàcil. Si estàs convençut que SharePoint es la solució que agilitzará la feina de la teva empresa, pots començar a pensar en el teves necessitats. Quan coneguis els teus requisits específics, serà més fàcil reduir la teva llista de solucions intranet potencials i triar la correcta per a tu. 

Compartir

Transforma els teus projectes en realitats innovadores

Últims articles

Subscriu-te al nostre newsletter

Mantén-te informat sobre les últimes notícies de tecnologia de la informació i articles escrits pels nostres col·laboradors subscrivint-te a la nostra newsletter.