Noves eines per al desenvolupament i col·laboració – Part 2

A banda de les innovacions en intel·ligència artificial, Microsoft Build 2024 també es va centrar en millorar les eines de desenvolupament i col·laboració, ampliant les capacitats dels desenvolupadors i equips per treballar més eficientment.

Extensions i Espais de Treball: GitHub Copilot ha estat enriquit amb noves característiques que permeten una integració més profunda amb sistemes externs i una millor gestió del flux de treball de desenvolupament. Les Extensions de Copilot permeten als desenvolupadors accedir i manipular dades de sistemes de núvol, bases de dades i altres recursos directament des del seu entorn de desenvolupament, millorant la resolució de problemes i l’eficiència del desenvolupament.

Copilot+ i Funcions d’IA: La nova especificació de hardware Copilot+ integra unitats de processament neuronal (NPUs) que afegeixen capacitats avançades d’IA a PCs amb Windows 11. Funcions com la cerca semàntica avançada, la restauració d’imatges i la traducció en temps real estan dissenyades per millorar significativament la productivitat i l’experiència de l’usuari.

Gestió Millorada de Reunions i Projectes: Team Copilot transforma Microsoft Teams en una eina més potent per a la gestió de reunions i projectes. En generar automàticament resums de reunions, assignar tasques i seguir l’execució de projectes, Team Copilot es converteix en un assistent virtual indispensable per a equips empresarials.

Es van destacar millores importants en eines de desenvolupament i col·laboració, augmentant significativament l’eficiència dels desenvolupadors i equips. GitHub Copilot ha estat enriquit amb noves funcions que milloren la integració amb sistemes externs i optimitzen la gestió del flux de treball. Així mateix, la innovació en hardware i software amb Copilot+ aporta capacitats avançades d’IA a PCs amb Windows 11, millorant la productivitat i l’experiència de l’usuari amb funcions com la cerca semàntica avançada i la traducció en temps real.

Compartir

Transforma els teus projectes en realitats innovadores

Últims articles

Subscriu-te al nostre newsletter

Mantén-te informat sobre les últimes notícies de tecnologia de la informació i articles escrits pels nostres col·laboradors subscrivint-te a la nostra newsletter.