Transformació i avanç amb IA en Microsoft Azure – Part 1

Durant la conferència Microsoft Build 2024, es va presentar un espectre impressionant d’innovacions, on la intel·ligència artificial (IA) va ser protagonista amb més de cinquanta nous anuncis. Entre ells, el llançament del model GPT-4o en Azure es va destacar com un fita revolucionària en l’evolució de la tecnologia d’IA.

Capacitats Integrades: El nou model GPT-4o incorpora capacitats avançades que permeten no només comprendre i generar text, sinó també processar la parla humana i rebre informació visual. Aquesta integració de capacitats converteix el model en una solució tot-en-un per a aplicacions que requereixen interacció natural amb els usuaris, com ara assistents virtuals i sistemes de resposta en temps real.

Eficiència i Cost: Amb una reducció del 50% en el cost d’ús comparat amb el seu predecessor, el GPT-4o ofereix un accés més econòmic i eficient. A més, les millores en la velocitat de processament i l’economia de tokens, especialment per a idiomes no llatins, el fan encara més atractiu per a un mercat global.

Catàleg de Models Ampliat: Azure AI Studio ha estat enfortit amb l’addició de models altament especialitzats i optimitzats per a diverses aplicacions. Des del innovador model d’AI21 que utilitza l’arquitectura Mamba-Transformer, dissenyada per a un rendiment superior amb menor consum de memòria, fins a models més petits i eficients com Phi-3-Small i Phi-3-Vision que poden operar en hardware menys potent i dispositius perifèrics.

Aquestes innovacions destaquen el compromís de Microsoft amb l’avanç de la intel·ligència artificial, oferint solucions més integrades i accessibles que prometen transformar tant el mercat de la IA com la manera en què les empreses i els consumidors interactuen amb la tecnologia.

Compartir

Transforma els teus projectes en realitats innovadores

Últims articles

Subscriu-te al nostre newsletter

Mantén-te informat sobre les últimes notícies de tecnologia de la informació i articles escrits pels nostres col·laboradors subscrivint-te a la nostra newsletter.