IT as a Service

Els sistemes d’informació són cada vegada més heterogenis i complexos, i tenir un equip qualificat per fer front a totes les necessitats que puguin sorgir és una possibilitat a l’abast de molt poques empreses.

T’ajudem a complementar el teu equip tècnic amb especialistes que puguin donar suport puntualment a l’equip intern de l’empresa o encarregar-se de manera temporal de llocs estratègics relacionats amb la tecnologia.

ITasService tradicional

Servei tradicional

Servei ideal per a aquells clients amb un volum de treball consistent, que prefereixen externalitzar el servei d’IT amb un cost recurrent constant conegut amb antelació.

SinzerAD ofereix diverses possibilitats de model:

  • Recurs dedicat: Quan el client prefereix disposar d’un recurs a temps complet.
  • Pull de recursos: Quan el client prefereix combinar diferents perfils tècnics dins del mateix cost.
  • Múltiples recursos: Quan el client disposa de diversos recursos que cobreixen els serveis contractats.

Servei híbrid

Servei ideal per a aquells moments de càrregues de treball puntuals on els equips d’IT interns requereixen recursos addicionals en la modalitat de servei. Es fa un seguiment del temps utilitzat que es factura mensualment. SinzerAD ofereix dues possibilitats de model:

  • Pull de recursos: Quan el client prefereix combinar diferents perfils tècnics dins del mateix cost.
  • Múltiples recursos: Quan el client disposa de diversos recursos que cobreixen serveis contractats.
ITasService hibrido
ITasService flexible

Servei flexible

Servei ideal per a aquells clients que desitgen mantenir externalitzada part (o tot) del servei d’IT però no poden predir les càrregues de treball necessàries.

SinzerAD ofereix el següent model:

  • Pull de recursos: Quan el client prefereix combinar diferents perfils tècnics dins del mateix cost.

FAQs

IT com a servei és un model de prestació de serveis de tecnologia de la informació (TI) en què els proveïdors de serveis ofereixen solucions de TI com a servei, en comptes de productes o solucions de maquinari o programari.

Els beneficis de l’IT com a servei inclouen l’accés a tecnologia de última generació sense la necessitat de realitzar grans inversions inicials en maquinari i programari, la capacitat d’escalar ràpidament i la flexibilitat per adaptar-se a les necessitats canviant de la seva empresa.

Mentre que l’externalització de TI implica contractar una empresa externa per realitzar una funció de TI específica, l’IT com a servei proporciona un conjunt complet de solucions de TI com a servei, incloent maquinari, programari i serveis de suport.

L’IT com a servei pot ser adequat per a la seva empresa si desitja tenir accés a tecnologia de vanguardia sense haver de fer grans inversions inicials en maquinari i programari, si vol tenir una major flexibilitat i capacitat per a escalar ràpidament i si prefereix centrar-se en el creixement i la innovació en comptes de la gestió de TI. També pot ser adequat si té una necessitat temporal de TI que no justifica una inversió en infraestructura de TI a llarg termini.

Transforma els teus projectes en realitats innovadores